Telodrom

Tudi jaz sem kot trener začel v fitnesu. Tako sem bil dostikrat prepuščen v milost in nemilost volji vodje ali lastnika fitnes centra. Velikokrat sem se bil primoran seliti. Menjal sem različne fitnes centre s svojimi klienti kot mačka z mladiči. Iskal ugodno klimo in pogoje, kjer bi lahko s klienti naredil kvaliteten trening. Motile so me prenatrpane telovadnice, razno neuporabna oprema, higiena, nekatera čudna in nepraktična pravila…

Vzporedno s tem pa sem ugotavljal, da k meni hodijo ljudje, ki so si po značaju, vrednotah in življenjskem nazoru zelo podobni. Zato sem začel kliente na urah združevati. Še vedno sem imel individualni pristop, vendar je bil trening bistveno bolj zanimiv. Poskušal sem ustvariti trening, ki bi poleg planiranega fizičnega dražljaja, imel še komponente druženja, sprostite, izobraževanja, agona itd… Ugotavljal sem, da več kot 6 ljudi ne morem kvalitetno obravnavati. Takrat se je pisalo leto 2011, pojem bootcamp in podobne skupinske vadbe pa je iz Amerike prišel k nam šele čez kakšne 3 leta.

Kljub temu, da je gostovanje v fitnes centru za trenerja najbolj ugodno, sem se odločil, da potrebujem svoj prostor. Nastal je center Telodrom.

Plod moje domišljije – studio TELODROM je center individualne narave. Svojim strankam želim poleg svojega strokovnega in kompleksnega znanja ponuditi še nekaj več. Prostor je nadstandardno opremljen s razvlaževalci in rekuperatorji zraka, antibakterijske zaščite, ionizatorjem vode. Imamo visoke standarde higiene in parkirne prostore. Popolna zasebnost v prijetni atmosferi. Čista energija prepletena v strokovnost in inovativnost. Individualni pristop skozi celovitost. Univerzalnost. Zabava in raznolikost. Telesu prijazen trening brez nasilnih gibalnih vzorcev. Znanstveno podprti koncepti. Eno izmed glavnih načel pa ostaja strokoven, odgovoren in celovit pristop. Pri svojem delu se skupaj s sodelavci trudimo, da nismo polovičarski, saj gre navsezadnje za tvojezdravje in dobro počutje. 

S tem pristopom, programi in načeli tako odpiramo popolnoma nov standard delovanja na področju osebnega trenerstva in aktivnega, zdravega načina življenja.


Znamo sodelovati. Področja, kjer se s treningom ne da, pokrivajo sodelavci psihologi, osteopati, zdravniki.


Začutite telo, uskladite gibe in duha.