Ime mi je Mito

Diplomiral sem na Fakulteti za šport in že več kot 20 let delam kot kondicijski in osebni trener. Bil sem kondicijski trener, smučarske reprezentance, treniral sem zelo različne športnike in ljudi z različnimi zdravstvenimi težavami. Kvaliteta življenje in bivanja je moje veselje strast in poklic. Nisem si izmislil treninga, vendar vem o tem dovolj, da vam znam ponuditi vrhunsko storitev.

Rodil sem se v času, ko so vrednote kot so verodostojnost, integriteta, poštenost, iskrenost, sodelovanje, znanje in predanost vredne več kot so vredne danes. Po teh vrednotah me prepoznate.

Ne omejujem se s franšiznimi sistemi ali vkalupljam v katerokoli ideologijo treninga. Ustvarim ga sam. Poiščem tisto kar je najboljše zate. Ni me sram vprašat in znam sodelovati. Sodelujem s kredibilnimi strokovnjaki, na katere se lahko zanesem.

Trening je znanost. Ne trpinči se po nepotrebnem, trening ni kazen in hrane si ni potrebno zaslužit. Ni vseeno kaj boš počel-a, da telo kuri kalorije. Bodi več, ne manj.

Zate bom našel pravo strokovno besedo, kajti moj način je posledica lastnih in tujih izkušenj. Nisem samovšečen in želim, da tudi ti nisi takšen -a. Ni pravih razlogov!
Odločitev pa je lahko samo tvoja!
Jaz imam lahko le vlogo sopotnika, ki bo strpno s tabo vred našel razloge in načine, da bodo kapljice znoja čez čelo tekle počasneje od razbijanja črpalke v prsih, da bodo znojnice delale zastonj nadure in da bodo mišice srečale svojega »krvnika« in opravičile svoj obstoj.

In uspeh?
Ni zagotovljen!
A ni to čudno? Odvisen je predvsem od TEBE!